Creative Writing Coaching2021-02-15T20:46:17+01:00

Creative Writing Coaching

Stook het vuur op van je fantasie

Tijdens de Creative Writing Coachings gaan we aan de slag met foto’s, schilderijen en stills uit films. Je gaat je eigen scènes schrijven, dialogen bedenken en karakters vormgeven. We kijken hoe je leven er nu uitziet en in welk opzicht dat verschilt met jouw droomleven. En natuurlijk gaan we kijken hoe je dat kunt bereiken.

Door creative writing, wordt je fantasie opgestookt en genereer je meer ideeën. Leuk voor tijdens het schrijven, voor veel mensen ook heel handig voor hun werk. je leert over grenzen heen te kijken en niet tevreden te zijn met het eerste idee dt nr boven borrelt.

Ook helpt het schrijven je om je makkelijker te verplaatsen in anderen. Huisgenoten, vrienden, of misschien juist je collega’s. Niet dat je dan alles maar moet goedkeuren wat iemand anders doet of zegt, maar het helpt wel om hun gedrag te begríjpen. Dat scheelt vaak een hoop frustratie. Het is goed voor het contact, en vooral voor jezelf.

Door je expres een onverwachte invalshoek te laten nemen, haal ik je uit je comfortzone en raak je bedreven in het gebruiken van je fantasie. Ieder kind heeft toegang tot een wereld aan fantasie. Als volwassene moeten we soms alleen de sleutel weer even vinden.

Deze coachings zijn ook geschikt voor kinderen en jongeren.

Ik ga altijd zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Meer daarover in de privacyverklaring →

Waarom Creative Writing?

Creative Writing: Een paar voorbeelden

Creativiteit opent deuren

Ga naar de bovenkant